CONTACTEER NOTARISSEN DE CLERCQ & CALLAERTS

Geassocieerde notarissen Maarten De Clercq & Caroline Callaerts
Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BV 

Voorhout 33A
9190 Kemzeke (Stekene) 

Tel. 03 779 67 93

Fax 03 789 97 00

  

info@notaris-stekene.be

  

Het kantoor werkt op woensdagnamiddag met gesloten deuren.

 

 

Het kantoor is gesloten op maandag 02 november 2020.

    

 

Maatregelen inzake het CORONAvirus/COVID-19:

Het coronavirus heeft een grote impact op ons allen. Uiteraard neemt ons kantoor ook de nodige maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk af te remmen.

 

Uw medewerking kan hier bij helpen. Mogen wij u vragen om, indien u ziekteverschijnselen zou vertonen, uw afspraak op ons kantoor uit te stellen? Ook indien een afspraak niet dringend is en later kan plaatsvinden, raden wij u aan om niet naar ons kantoor te komen, zelfs al voelt u zich kerngezond. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail om een nieuwe datum vast te leggen voor een bespreking of voor de ondertekening van een akte.

Indien u een afspraak bij ons heeft waarbij een ander notariskantoor betrokken is, zullen wij gebruik maken van ons videoconferentie-systeem. Op die manier vermijden we om met veel mensen samen in één ruimte te zitten.

Wanneer u voor een akte komt, verzoeken wij u om, indien mogelijk, in de wagen te blijven tot het afgesproken uur. Fietsers of voetgangers laten we uiteraard niet in de koude of de regen staan.

Afspraken voor inlichtingen zullen wij, in de mate van het mogelijke, vervangen door een uitgebreid telefoongesprek met de notaris. Uiteraard kan dit worden aangevuld met een nieuwe afspraak wanneer de situatie dit toelaat.

Voor alle duidelijkheid, er zijn geen kosten voor ons kantoor verbonden aan een bijkomende afspraak of aan het verplaatsen van een afspraak of akte.

Indien u documenten aan ons wil overmaken voor een dossier of om informatie te vragen, verzoeken wij u om dit te doen per mail of via WeTransfer. Neem gerust een foto met uw gsm van de documenten en zend ons deze per mail door. Of maak gebruik van onze brievenbus. Indien u graag onmiddellijk een kopie wenst, schrijft u dit gewoon op de omslag en wij zenden u per mail of per post direct een kopie.

Omdat onze medewerkers ook voor hun kinderen zorgen, zullen zij slechts deeltijds op kantoor aanwezig zijn en zal daarom het kantoor ook minder telefonisch bereikbaar zijn.

Het spreekt voor zich dat u ons steeds kan contacteren indien u bijkomende vragen heeft.