DE NOTARISSEN

Maarten De Clercq is notaris in Kemzeke (Stekene) sedert 2008. Hij genoot zijn opleidingen aan de K.U.Leuven (licentiaat rechten en licentiaat notariaat) en deed stages in Antwerpen, Aarschot en Mechelen. Hij is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties, lid van de redactie van het Tijdschrift voor Bouwrecht en Onroerend goed en medewerker van het Tijdschrift voor Notarissen. Hij is daarnaast secretaris van het Comité voor Studie en Wetgeving van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat.


Je kan hem bereiken via maarten.declercq@belnot.be

Caroline Callaerts is geassocieerd notaris in Kemzeke (Stekene) sedert 2012. Zij genoot haar opleidingen aan de Universiteit Antwerpen (licentiaat rechten) en de K.U.Leuven (licentiaat notariaat). Zij is geboren en getogen te Stekene.

 

Je kan haar bereiken via caroline@notaris-stekene.be

 

DE MEDEWERKERS

Tess de Brouwer is master in de rechten en het notariaat (UGent). Zij behandelt de inhoudelijke aspecten van de dossiers en is daarbij voornamelijk uw aanspreekpunt voor koop- en verkoop-dossiers, nalatenschappen en huwelijkscontracten.

 

Je kan haar bereiken via tess@notaris-stekene.be

Dorien De Bock is master in de rechten en het notariaat (KU Leuven). Als juriste draagt zij zorg voor de juiste opmaak en behandeling van uw dossier. Zij behandelt voornamelijk de vennootschapsdossiers, de koop- en verkoopdossiers en de schenkingen.

 

Je kan haar bereiken via dorien@notaris-stekene.be

Jessica van der Sijpt is de administratieve kracht van het kantoor. Zij zorgt voor het telefonisch onthaal. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de administratieve behandeling van alle dossiers.

 

Je kan haar bereiken via jessica@notaris-stekene.be